10-02-09

Logeren van Brugge tot Zeeland

De prachtige driehoek tussen Breskens, Knokke en Brugge is zonder twijfel één van de leukste gebieden om een uitstap in Nederland en België te maken. Cultuur, natuur, zon, zee & strand: de driehoek heeft het allemaal en laat je naar hartelust genieten!

Wie kan genieten van een vakantie Zeeland, zal zeker ook een romantisch weekendje Brugge weten te appreciëren, kijk maar eens wat dit laatste betreft op deze schitterende reisgids Brugge, boordevol praktische informatie over deze wonderbaarlijk mooie en volstrekt unieke stad!

14:44 Gepost door sigmund44 in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: vakantie, hotel, logeren, brugge, overnachten, knokke, zeeland, hotels |  Facebook |

Bruisend Brugge: cultuur en romantiekfotostad2


De onvergetelijk mooie eeuwenoude stad Bruges is een perfect voorbeeld van het samengaan van geschiedenis, cultuur en hedendaagsheid. Deze middeleeuwse stad kende zijn sterkste groei tussen 1200 en 1400, toen het Zwin, de voormalige zeearm tussen Knokke (België) en Cadzand (Nederland) nog niet verzand was en nog een bevaarbare waterweg en een belangrijke handelsroute was naar de zee. Het einde van de hoogdagen van Brugge was dan ook duidelijk verbonden met het dichtslibben van het Zwin (vandaag een prachtig natuurreservaat). Brugge kwam met recht en reden op de lijst van het UNESCO wereldergoed terecht, niet in het minst vanwege de onschatbare historische waarde van de binnenstad. Brugge is de uitgelezen plaats om de middeleeuwen opnieuw te leren kennen. De sfeer van deze tijd is nog in elke straat en op elk plein voelbaar.

Het is absoluut een unieke ervaring om te logeren in één van de hotels Brugge die je vaak in historische panden aantreft die volledig omgeturnd werden tot prachtige luxe hotels Brugge. Het leeuwendeel van deze hotels in Brugge vallen wel iets duurder uit dan de goedkope hotels Brugge maar hiertegenover staat dat een verblijf in een luxe hotel Brugge dan ook een onvergetelijke ervaring is.

Brugge Pand Hotel Je kunt bijvoorbeeld een logement boeken in het Pand Hotel, gelegen op een kleine boogscheut van de wonderbaarlijke rozendhoedkaai (zie foto). Het Pand hotel is een uiterst charmant hotel Brugge en tevens een prijzenwinnend concept. Je overnacht hier midden in het historische centrum en de beste plekjes zijn maar een paar stappen verwijderd van het hotel Bruges.

Op een steenworp van het Pand hotel tref je het hotel Die Swaene aan, een ander treffend voorbeeld van een luxe hotel in Brugge dat je daarenboven ook nog eens laat genieten van een deugddoend binnenzwembad. Dé plaats om even alle drukte van de dag aan zich te laten passeren. Hotel Die Swaene kun je niet bij de goedkope hotels Brugge onderbrengen maar het is absoluut de moeite waard om er één of meerdere nachten te overnachten.

Dit zijn twee van de absoluut beste hotels Bruges waar men kan logeren in een echt luxury hotels bruges. Om van de voordelen van een kamer aan goedkope prijzen te genieten kun je makkelijk een kijkje nemen tussen de aanbiedingen op het internet.

14:43 Gepost door sigmund44 in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: hotel, logeren, brugge, citytrip, hotels, luxe hotel |  Facebook |

Logeren in Knokke: zon, zee en strand

fotoknokkestart


Knokke is ook één van de badsteden die al jaren het hoogst aangeschreven staan. De mondaine badstad heeft alle troeven om van je verblijf een absolute topper te maken. Een dagje spenderen in de winkelstraten, langs de honderden exlusieven en mondaine winkels, of lekker uitgebreid gastronomisch dineren, een wondermooi hotel Knokke boeken, ...

Knokke is voor velen de laatste halte voor men de Nederlandse grens oversteekt en in Zeeuws-Vlaanderen terechtkomt. Zonder overdrijven is Knokke één van de best onderhouden en allermooiste badsteden van de Belgische Kust. Een weekendje overnachten in een hotel Knokke is meestal wel iets duurder dan in andere badsteden aan de Belgische Kust maar hier staat tegenover dat men er heel wat voor terugkrijgt. Knokke is ook de ideale uitvalsbasis voor wie tochtjes met de fiets wil maken in de polders van Zeeuws-Vlaanderen in Nederland of Noord West-Vlaanderen. Vanuit het hotels Knokke kan men zonder problemen een tochtje maken doorheen het prachtige natuur- en vogelreservaat het Zwin of genieten van de zee en het vakantiegevoel.

Er zijn ook twee hotels Knokke die iedereen zeker bekoren. Er is het Golfhotel Zoute hotel Knokke, en het hotel Gresham.

Knokke_Golfhotel Zoute

Het Golfhotel Zoute hotel Knokke is een onlangs volledig gerestaureerd hotel en kun je makkelijk bij één van de charmantste hotels in Knokke ondergebracht worden. Daarenboven kan je in het Golfhotel Zoute ook nog eens van het lekkere restaurant genieten waardoor dit hotel het ideale hotel is voor wie zicht gastronomisch wil laten gaan tijdens een weekje aan de kust in half pension.

Knokke_Hotel Gresham


Hotel Gresham
ligt op een boogscheut van het Casino en is een klein hotel met een onvergetelijk charmante 'feel'.Hotel Gresham is een absolute aanrader voor wie er even helemaal wenst uit te zijn en niet wenst af te rekenen met een doordeweekse hotelmentaliteit.

 

Knokke_Hotel Prins Boudewijn


Hotel Prins Boudewijn
ligt op een paar passen van de Markt in Knokke en is dus een echt centrumhotel. Ook de lagere prijzen zijn hier niet vreemd aan. Toch biedt Hotel prins Boudewijn een perfecte service en kwalitatieve accomodatie aan.

 


Wie Knokke éénmaal bezocht heeft keert ongetwijfeld terug, deze heerlijk mooie badstad heeft in de zomer letterlijk alles te bieden wat je maar wensen kan. Er zijn een heleboel activiteiten, zoals het jaarlijks vuurwerkfestival, en bijvoorbeeld ook heel wat tentoonstellingen.

14:32 Gepost door sigmund44 in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: vakantie, hotel, logeren, overnachten, knokke, verblijf, hotels |  Facebook |

Zalig Zeeland

fotostad

Zeeland is de Nederlandse provincie die net ten noorden van de Belgische grens ligt, in het westen van het land. Voor vele Nederlanders en Duitsers de favoriete vakantiebestemming. Niet te verwonderen, het Zeeuwse gevoel is uniek en blijft je gegarandeerd bij. Zeeland wordt gekenmerkt door z'n mooie polders die hier en daar door dijken worden doorkruist. Men kan er genieten van een mooie tocht dwars door de velden of urenlang fietsen langs de kilometerslange zeedijken. Zeeland is onderverdeeld in verschillende natuurlijke eilanden dus overal is de nabijheid van de zee en de schelde voelbaar. Zo is er de toeristische veerboot van Breskens naar Vlissingen, enkel toegankelijk is voor fietsers en voetgangers. Via één van de machtige deltawerken kan men de Oosterschelde volledig passeren.

Logeren in Zeeland

Wie in Zeeland wenst te logeren kan kiezen uit een breden waaier van hotels in Zeeland. De meeste kuststeden in Zeeland bieden niet zo heel veel hotels aan maar vast staat dat de meeste hotels Zeeland van uitstekende kwaliteit zijn en een excellente accommodatie aanbieden aan aantrekkelijke prijzen

Zeeland_HotelRestaurant de Milliano

Wie bijvoorbeeld kiest voor hotels Breskens wordt getrakteerd op een prachtig zicht over de Westerschelde. Hotel de Milliano is dan ook gelegen op een duintop en bijna alle kamers bieden prachtig zeezicht. Dit hotel in breskens is echt een aanrader. Hotel de Milliano plaatst nogal wat aanbiedingen op het internet. Neem dus best even een kijkje voor je je kamer boekt.

Zeeland_HotelRestaurant De Leugenaar

Het prachtige dorpje Vlissingen ligt net aan de overkant van de Westerschelde. Er zijn heel wat hotels Vlissingen dus iedereen vindt hier zeker wat hij of zij zoekt. Eén van de allerleukste hotels Vlissingen is ongetwijfeld hotel De Leugenaar, waar men verblijft op de zeedijk en ook nog eens kunt genieten van een heerlijke keuken.

14:30 Gepost door sigmund44 in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) | Tags: vakantie, hotel, logeren, overnachten, zeeland, hotels |  Facebook |